Keşan Spor!
x
Buradasınız >> Ana Sayfa HABERLER & MAKALELER Genel Erdal BATMAZ Keşan Spor!

Keşan Spor!

Erdal Batmaz- 10 Ocak 2012

Hayatı bir yudumda içer gibi eğlenip, bir ömrün acısını yüreğini sıkmadan taşıyabilen insanların memleketidir Keşan!

Keyiflidir, canlıdır, dosttur!

Kimsenin kimseye karışmadığı, farklı yaşamların müdahale görmediği yerdir!

Çarşısında “saçaklar kararınca” Roman havasıdır,Selim Sesler’dir…..

Trakya’da sınır, Anadolu’ya kalkandır!

Keşan ;Saroz’dur,İbrice’dir,Mecidiye’dir!....

Futbol’a aşkı öyle şenliklidir ki maçlarda futbol mu oynanır roman havası mı çalınır anlayamazsınız! Deplasmana gelenin “bir daha gelelim abi! Dediği yerdir!

Keşan’ın güzel insanlarının futbol takımı, soğuk bir Ocak gününde Antalya’da uğradıkları trafik kazasında iki kardeşlerini yitirdi! Canları yandı!

Futbolcular Güner Yıldız ve Can Çetinkaya öldü!

Başınız sağ olsun, dediniz mi?

Teknik heyet, futbolcular ve idarecilerden 21 kişi yaralandı!

Geçmiş olsun dediniz mi? Duydunuz mu?

Stadyumlara çekebildiğimiz az sayıdaki insanlardan Trabzonspor taraftarı dört kişi maça giderken trafik kazasında öldü!

Murat, kardeşi Tuba ve Zeynep ile Muammer!

Dünyanın bir ucunda ölen futbolcu Scorates’e için stadlarda  “saygı duruşu “  yaptıran Futbol Federasyonu kendi futbol severleri, futbolcuları ve futbol takımı için saygı duruşunu çok gördü, yapmadı!

Zira Futbol Federasyonu’nun o kadar çok işi var ki bunu düşünmeye vakti bile olmadı. Göreve başladığı günden bu yana sürekli karar değiştiren, daha doğrusu bir karar alıp arkasında duramayan, sorunları sürekli öteleyen ve başkasının çözmesini bekleyen Futbol Federasyonu Yönetim kurulu bir anlamda kendisini emekli etti! Gerçektende!

Yasaların kendisine verdiği tüm görevleri devretti! Kime mi?

Futbol’un asli kararlarını ve talimat değişikliklerini genel kurula, ceza ve ligden düşürme kararlarını hukuk kuruluna, futbol ailesi ile ilgili disiplin uygulamalarını adliye’ye, futbola ilişkin temel düzenlemeleri kulüpler birliğine.

Peki, Futbol Federasyonu yönetim kurulu neye karar verir? Ya da neyi yönetir?

Kendi futbol ailesinin fertlerinin acısından dahi bihaber olmak, bu acıya ortak dahi olmamak, bir saygı duruşunu dahi çok görmek ne kadar insanidir?

Acaba bu konudaki yetkisini de mi devretti?

Hani futbol ailesi acıda ve sevinç de beraberdi?

Bir kuru baş sağlığı mesajı mıdır Keşanspor’un hak ettiği?

Keşanspor’un, Can ile Güner’in suçu amatör olmak mıdır?

Başınız sağ olsun Keşanspor!

Başınız sağ olsun Can ve Güner’in aileleri!

Başınız sağ olsun Trabzonspor taraftarlarının aileleri!{jcomments on}

 

                    linkedin-logo Paylaş                        Flipboard -logo Paylaş

Bu İçerik  6455  Defa Okunmuştur
 

Degerli yazarimiz Erdal Batmaz Pazartesi, 11 Ekim 2010.

YAZARIN DIGER YAZILARINI GORMEK ICIN TIKLAYIN

futbolekonomihakkimizdabanner2

esitsizliktanitim

aksartbmmraporbanner

Kimler Sitede

Şu anda 1461 konuk çevrimiçi

İstatistikler

İçerik Tıklama Görünümü : 52740585

raporlaranas

kitaplar aksar

1

futbol ekonomi bulten

fesamlogobanner

ekosporlogo


Futbolun ekonomisi, mali, hukuksal ve yönetsel kısmına ilişkin varsa makalelerinizi bize gönderin, sizin imzanızla yayınlayalım.

Yazılarınızı info@futbolekonomi.com adresine gönderebilirsiniz. 

 

futbolekonomisosyal2

 

sosyal1