Beşiktaş 75 milyon dolar kredi aldı hisseler çakıldı!
x
Hata
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 62

Beşiktaş 75 milyon dolar kredi aldı hisseler çakıldı!

 

 

alt 

2 Ekim 2010

 

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş, İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına (İMKB) yaptığı açıklamada, 75 milyon dolarlık kredi sözleşmesi imzaladığını bildirdi.

Şirketten yapılan açıklama şöyle: "Denizbank A.Ş, Şekerbank T.A.Ş ve Bankpozitif Kredi ve Kalkınma Bankası A.Ş’den oluşan bankalar konsorsiyumu ile şirketimiz arasında kısa vadeli borçların orta vadeye yayılması ve işletme sermayesini karşılamak üzere ilk 1 yıl anapara ödemesiz, 6 yıl vadeli 75.000.000 USD tutarında bir kredi sözleşmesi imzalanmıştır."

 

Beşiktaş 75 milyon dolar kredi aldı hisseler 1 günde 37 milyon $ eridi!

Beşiktaş dün üç bankayla kredi anlaşması yaptığını açıkladığı anda İMKB'de işlem gören beşiktaş  hisseleri de  yüzde 10,66 düştü. Bu şok düşüşle beraber 75 milyon Ş'lık kredi için imzaların atıldığı gün, piyasa değeri 37,4 milyon $ erimiş oldu.

 

                    linkedin-logo Paylaş                        Flipboard -logo Paylaş

Bu İçerik  16250  Defa Okunmuştur
 

Degerli yazarimiz Cumartesi, 04 Ekim 2025.

YAZARIN DIGER YAZILARINI GORMEK ICIN TIKLAYIN

futbolekonomihakkimizdabanner2

esitsizliktanitim

aksartbmmraporbanner

Kimler Sitede

Şu anda 2039 konuk çevrimiçi

İstatistikler

İçerik Tıklama Görünümü : 52731068

raporlaranas

kitaplar aksar

1

futbol ekonomi bulten

fesamlogobanner

ekosporlogo


Futbolun ekonomisi, mali, hukuksal ve yönetsel kısmına ilişkin varsa makalelerinizi bize gönderin, sizin imzanızla yayınlayalım.

Yazılarınızı info@futbolekonomi.com adresine gönderebilirsiniz. 

 

futbolekonomisosyal2

 

sosyal1